WIMPERS Leeuwarden

WIMPERS EN WENKBRAUWEN LEEUWARDEN

LANGE WIMPERS,

DAAR DROMEN WE ALLEMAAL VAN

De één is gezegend met mega lange wimpers, de ander moet het met kortere exemplaren doen. Toch kunnen we de natuur tegenwoordig eenvoudig een handje helpen. Door ze te verven lijken ze vaak al een stuk langer, met een wimperserum worden ze dit ook echt! Deze raden we altijd aan voor de LashLifts, gekrulde, lange wimpers ogen immers een stuk mooier dan gekrulde, korte wimpers.

 

WIMPERS VERVEN

Schoonheidssalon Leeuwarden

Het verven van de wimpers geeft een tijdelijke kleuring aan de wimpers, geen mascara nodig!
 

ELLEEBANA WIMPERLIFT 

Schoonheidssalon Leeuwarden

Elleebana LashLlift is de opvolger van de wimperpermanent, de trend van het moment! De wimpers worden gekruld zonder gebruik van wimperkrultang of extensions. Deze krul blijft 6 tot 12 weken zichtbaar en is geschikt voor iedere wimperlengte. Door de wimpers ook te verven is mascara niet meer nodig, heeft u zwarte wimpers van uzelf? Dan is de wimperlift ook  mogelijk zonder hierbij te verven.

Tip! Kom zonder make-up, met schone wimpers op de afspraak zodat producten goed kunnen hechten. Laat de wimpers 24 uur niet nat worden, ook geen mascara dus.

Na het gebruik van een wimperserum worden uw wimpers een stuk langer; een nog mooier en langduriger resultaat van de lashlift!

wimperserum

Het verschil van de wimpers na het gebruik van ons wimperserum en de laatste foto na haar Elleebana LashLift

(6-7 weken dagelijks gebruik, enkele keren per week om de lengte te behouden, 2 dagen voor en 1 dag na de LashLift geen serum gebruiken )