CONTOUR VERBETERING EN HUIDVERSTRAKKING 

De MP2 technologie van de Venus VersaTM is een krachtige combinatie van Multi-Polaire RadioFrequentie en Magnetische Pulsen die de aanmaak van nieuw collageen en elastine stimuleert. Door de Magnetische Pulsen worden nieuwe fibroblasten én nieuwe bloedvaatjes gerealiseerd. Het resultaat? Een zichtbaar gezondere en jongere huid met meer volume.

Multi-Polaire RadioFrequentie zorgt voor warmte in de huid en triggert wondgenezing waardoor collageen samentrekt met verstrakking als resultaat.  Magnetische Pulsen werken op het zelfherstellend vermogen van de huid, aanmaak van nieuw collageen en elastine met huidverjonging als resultaat.

Deze behandelingen doen wij voor het gezicht en voor het lichaam

Veel mensen hebben last van overtollig vet op plekken waar het vet niet weggaat door middel van een dieet en/of fysieke inspanningen. In zulke gevallen gaat men op zoek naar andere manieren om vet weg te laten halen.

Venus Freeze ('freeze the time', dit is geen vetbevriezing) is hét 2-in-1 systeem op het gebied van non-invasieve huidverbetering. Naast het huid verstevigende en huid verjongende effect van de behandeling kunnen wij met de Venus Freeze Plus ook werken aan de verkleining van de vetcellen op het lichaam. Hierdoor kan ook cellulite op de buik, benen en billen heel goed behandeld worden. Maar ook als ondersteuning bij het afvallen en om de contourvormen van het lichaam te verbeteren, is het systeem effectief in te zetten.

Wat de Venus Freeze Plus uniek maakt ten opzichte van andere apparatuur op basis van RadioFrequentie, is dat het Multipolaire RF combineert met Magnetische Pulsen. De RadioFrequentie zorgt voor de warmte wat resulteert in een directe verstrakking van de huid. De Magnetische Pulsen geven het lange termijn effect: de aanmaak van gezonde nieuwe bloedvaatjes en fibroblasten, de collageenfabriekjes in je huid. En dit is uniek! Daarnaast werken we met de elektrode van de Venus Freeze Plus door de warmte van de RadioFrequentie op de vetcellen. Het uiteindelijke resultaat is pas na ongeveer een half jaar zichtbaar. Dit heeft alles te maken met de aanmaak van de nieuwe fibroblasten en bloedvaatjes, waar enige tijd overheen gaat.

Gemiddeld bestaat een kuur voor het lichaam uit 10 tot 12 behandelingen. Daarna iedere 2 tot 3 maanden een onderhoudsbehandeling.

 

De combinatie MP2 en ICOONE (afvoeren afvalstoffen) vormen de gouden combinatie. Hier boven een prachtig resultaat van deze combinatie. De roodheid komt door de warmte van de MP2, deze zal snel na de behandeling wegtrekken.

Contour verbetering en huidverstrakking lichaam