DE SALON

PURE INDULGENCE

BODY & SKIN CLINIC

Wilt u er ook elke dag stralend uitzien? Bij Pure Indulgence BODY & SKIN CLINIC in Leeuwarden verzorgen wij gezichtsbehandelingen voor huidverbetering en ontspanning en voor het lichaam verschillende soorten massage gericht op het verminderen van spanning en pijn. Lichaamsbehandelingen zoals Remedial (therapeutische) of Deep Tissue Massage, guasha en VENUS VERSA (het 'verbranden' van vet en het verstrakken van de huid, ook voor het gezicht, ook wel de  'The red carpet facial' genoemd, wimperlift behandelingen en / of training ( Elleebana lashlift ) en wenkbrauwen door gespecialiseerde therapeuten. Ook hebben wij 1 keer per maand Dr Wytze Aalders, cosmetisch arts, op de zaterdag aanwezig voor fillers en botox.

Schoonheidssalon Leeuwarden

NANDA APELDOORN

In 1999 vertrok ik naar Australie, ik had net mijn stage voor de MEAO afgerond en besloot mijn vervolgstudie af te zeggen om een jaar te reizen. Na een jaar rondreizen koos ik toch een andere richting, ik wilde schoonheidsspecialiste worden. Mijn studie deed ik bij Verona Academy, een internationale opleiding die de Oosterse en Westerse wijsheden combineerde op het gebied van welzijn en beauty.

Hierna kreeg ik een baan bij het Versace Hotel, toen nog het enige 6 sterren hotel in Australie. Ik werkte hier als Deep Tissue / Remedial Massage Specialist en als SchoonheidsSpecialist. We kregen de beste interne en externe opleidingen en ik deed hier massages bij Nicky Hilton, July Benz, Ian Thorpe en andere celebrities en athleten.

Hierna werkte ik 3 jaar lang voor de Golden Door health retreat, hier leerde ik de waarde kennen van ‘schoonheid van binnenuit’ . Door middel van een goede combinatie van sport, ontspanning, gezond eten en ‘verwennerij’ van ‘body, mind en soul’ werden hier levens veranderd. Ook heb ik rond deze tijd mijn personal training (krachttraining) opleiding afgerond.

Hierna ben ik gevraagd de Australische trainer te worden voor het Franse merk ‘Carole Frank’. Nadat ik met Mrs Franck zelf in Parijs heb mogen trainen, ben ik 2 jaren de trainer geweest en heb dit met veel plezier gedaan.

In 2010 ben ik naar Nederland teruggekeerd. Na enkele jaren in Heerenveen als masseuse en schoonheidsspecialiste gewerkt te hebben, ben ik uiteindelijk voor mezelf begonnen. Naast wat ik al deed wilde ik ook graag Permanente MakeUp leren plaatsen. Toch bleef de huid, huidverzorging en hiernaast ook huidproblemen die ik niet kon beïnvloeden of verbeteren mij altijd bezighouden en in 2017 -toen het concept ‘PhiLings’ tot stand kwam- heb ik de training hiervoor bij Dr Vladimir Zec mogen volgen.

Inmiddels heb ik meerdere advanced trainingen gevolgd, heb ik mogen assisteren bij trainingen van Vladimir Zec, Ljiljana Talovic en Jelena Misic en Dra Susana Sandoval en was ik in 2019 en 2020 PhiLings (MicroNeedling en Plasma huidverbeterende behandelingen) master van PhiAcademy. Hiernaast was ik ook PowderBrows, PhiContour (lippen en eyeliner permanente makeup) master voor dit bedrijf. 

In 2020 besloot ik afscheid te nemen van de Academy en verdere dermatologie- en producttrainingen te volgen bij  U-Consultancy, U-SKIN, MesoEstetic en SKINPEN. De Plasma en MicroNeedling behandelingen zal ik blijven geven in de schoonheidssalon in Leeuwarden, uiteraard nu met de SKINPEN. Deze is meer effectief en FDA goedgekeurd voor medisch Microneedling. Ook PMU trainingen blijven mogelijk op aanvraag. Inmiddels hebben wij ook de ICOONE en VENUS VERSA aparatuur in onze salon, huidverstrakking en huidverbetering op het hoogste niveau! Uniek in het noorden!!

In 2023 zal ik mijn opleiding Medisch SchoonheidsSpecialiste afronden en heb ik inmiddels mijn opleiding Guasha voor mens en paard afgerond. Hiermee wil ik een andere passie van mij, paarden, combineren met mijn passie voor het lichaam en het verbeteren hiervan: PURE CONNECTION. Ook heb ik een nieuwe behandeling ontwikkeld. Met behulp van cupping maak ik het bindweefsel los in het gelaat, de MP2 verstrakt de huid en stimuleert de productie van collageen. De nek, schouder, hand en scalp massage zorgt voor het losmaken van de spieren en dus de ultieme ontspanning, de Zuid Afrikaanse producten van TheraNaka zorgen voor een intense geurbeleving en hydratatie van de huid. The African Journey, vanaf juli 2023. Ook zal ik weer enkele cliënten aannemen voor Remedial / therapeutische massage.

In 2017 is de salon verhuist naar RengersState gezondheidscentrum en inmiddels hebben we een gezellig en gedreven team. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen in de salon, Pure Indulgence BODY & SKIN CLINIC.

Schoonheidsspecialiste Leeuwarden

Wij hebben sinds september een heel leuke en leergierige stagaire op donderdag en vrijdag, haar naam is Demi en zij is 17 jaar oud. Demi woont in Leeuwarden en volgt de opleiding tot Allround SchoonheidsSpecialiste, haar interesse gaat uit naar wenkbrauw- en wimperbehandelingen. Vorig jaar heeft zij harsen van het lichaam en wimpers en wenkbrauwen afgerond, bij ons zal ze deze behandelingen dit jaar leren perfectioneren. Op school gaat zij dit jaar verder met gezicht- en lichaamsbehandelingen. Demi heeft de Elleebana LashLift training met groot succes afgerond en heeft al vele fantastische resultaten behaald waarbij zij nog steeds alleen maar positieve reacties ontvangt. Deze behandeling voert zij al volop uit in de salon. 

  • ElleebanaLashLift ex tint 
  • Elleebana LashLift incl tint
  • Elleebana BrowLift incl tint
  • Wimpers verven 
  • Wenkbrauwen verven